MSB Infinity Koningsdag 2017

Logo Infinity.aDe dansers van dansgroep Infinity lieten met veel sukses hun publiek genieten van een mooi programma tijdens de Koningsdagmiddag 2017 op 27 april in Bakel.
Een kleine fotoreportage kunt u hier bekijken.
 
Deze alsmaar groeiende groep start weer met een nieuwe groep.
Kids in de leeftijd van 3 t/m 4 jaar kunnen nu ook lekker komen dansen.
De groep start vanaf 13 mei 2017. Ze zullen dansen op zaterdagochtend van 9.30 uur tot 10.15 uur in de Musis Sacrumhal (Beekakker 13a) in Bakel.
Tijdens de lessen leren de kinderen om zich lekker op muziek te bewegen. Leer op een actieve en speelse manier je lichaam kennen en op verschillende manieren te bewegen.
Verschillende muzieksoorten komen voorbij in de les.Het plezier in bewegen en plezier met elkaar staan voorop in onze lessen!
Kom kijken en lekker meedoen vanaf 13 mei. Je mag eerst 4 proeflessen volgen!
Ben je wat ouder en wil je in een van onze andere dansgroepen komen kijken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!
Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dansen in Bakel met dansgroep Infinity

Logo Infinity.aDansgroep “Infinity” is een jonge hippe dansgroep die zich bezighoudt met streetdance. In verschillende leeftijdsgroepen krijg je wekelijks dansles. Een aantal keer per jaar heb je een optreden tijdens bijvoorbeeld evenementen in Bakel of concerten van Musis Sacruml.


Dansgroep InfinityOnze dansgroepen:

Peuter-/kleuterdans: 3 t/m 4 jaar
Op zaterdagochtend van 9.30-10.15 uur in de Musis Sacrumhal (Beekakker 13a).
In de les leren de kinderen hoe ze op verschillende manieren kunnen bewegen op muziek. Op een speelse manier leren ze hun lijf kennen. Leren ze al echte danspasjes, en samen met andere kinderen dansen. Op verschillende muziek van onder andere 'K3' en 'Kinderen voor kinderen' beleven ze plezier met dans- en bewegingsspelletjes en zijn ze lekker actief bezig.

Streetdance voor groep 2 t/m 4
Voor deze kids hebben we 2 groepen.
Een groep op zaterdagochtend van 11.15-12.00 uur in de Musis Sacrumhal (Beekakker 13a)
Een groep op dinsdagmiddag van 15.00-15.45 uur in kindcentrum de Bakelaar.

Deze groepen kids zijn actief bezig met het aanleren van verschillende streetdancepassen en komen tot het maken van dansen waar ze op verschillende momenten in het jaar mee op mogen treden. Naast het aanleren van dansen worden kinderen gestimuleerd hun eigen inspiratie in dansen te uiten door ook zelf dansjes/ bewegingen te verzinnen. Met elkaar en met plezier bewegen op hippe muziek staat centraal in deze groepen.

Streetdance voor groep 5 t/m 7
Op dinsdagmiddag van 15.00-15.45 uur traint deze groep in de Musis Sacrumhal (Beekakker 13a).
Streetdancemoves worden verder uitgebreid en de dansen worden nog uitdagender voor de meiden. Op hippe muziek leren zij dansen aan waarmee ze op mogen treden op verschillende momenten in het jaar. Een groep die met plezier danst, optreedt en wordt uitgedaagd in het dansen.

Dansgroep voor meiden vanaf groep 8
Op woensdagavond van 19.00-19.45 uur trainen de meiden in de Musis Sacrumhal (Beekakker 13a).
Onze grootste meiden leren gedurende het jaar verschillende dansen aan waarmee ze met veel plezier op meerdere momenten in het jaar mogen optreden. Aangeleerde passen worden gecombineerd met eigen inspiratie om tot een mooie danschoreografie te komen waar zowel de meiden als het publiek van kunnen genieten. Danspassen worden verder uitgebreid en de dansen verder in perfectie afgewerkt.

Lijkt het je leuk om bij “Infinity” te dansen? Kom dan gerust eens kijken tijdens een van onze lessen en doe meteen mee! De eerste 4 lessen mag je gratis proberen of onze dansgroep bij je past.

Voor meer informatie:   Aanvullende info   /   Kosten en andere info   /   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    /    Interesseformulier

Infinty 2016 MSB

Dansen in Kindcentrum De Bakelaar

Infinity in De BakelaarDinsdag 15 september 2015 is de nieuwe dansgroep van Infinity op Kindcentrum De Bakelaar gestart.
De meiden hebben met veel enthousiasme gedanst.
Wil je ook meedoen?
Kom gerust op dinsdag aansluitend aan school (15.00-15.45 uur) meedoen.

Majorette wordt Twirl & Showdance

4958936Tijd voor verandering!!! Majorette wordt Twirl & Showdance.

Na heel wat jaartjes van optredens en wedstrijden is het voor de majorettes tijd voor verandering.
Vanaf 1 mei 2014 gaan we verder onder de vlag "Twirl & Showdance".
Nu vraag je je vast af waarom??? Wat verandert er???

Lees meer